Profi honlapot, egyedi designt szeretnél? Mi elkészítjük, majd megtöltjük tartalommal. Életre keltjük elképzeléseidet, feltesszük honlapodat a világhálóra, hogy ügyfeleid is lássák és megtalálhassanak!

Nem tudod, hogy pontosan milyen honlapot szeretnél? Feltérképezzük igényeidet, megoldásokat javasolunk, végül kidolgozzuk a részleteket.


Mi kell egy sikeres weboldalhoz?
...azaz a honlapkészítés titkai

a honlapkészítés titkai
  • figyelemfelkeltő, de nem eltúlzott design
  • testre szabott, a cég arculatához igazodó stílus
  • könnyű kezelhetőség, bejárhatóság
  • egyszerű felépítés, átláthatóság
  • érthető, lényegretörő tartalom
  • naprakészség
  • jó rangsorolás a keresőkben
  • optimalizáltság

A honlapkészítés során a fenti pontokat figyelembe véve dolgozunk a Te weboldaladon is, hogy Téged is elégedett ügyfeleink közé sorolhassunk.

Bármilyen típusú weboldalt szeretnél, az első és talán legfontosabb lépés, ha bízol saját online megjelenésed sikerében és az ehhez szükséges befektetés megtérülésében.

AppSolut Studio
weboldalak fejlesztése a Te igényeid szerint...

Ha honlapod elkészítésével az AppSolut Studio-t bízod meg, munkatársaink a projekt kezdetétől a megvalósításig követik a fejlesztés minden fázisát a biztos végeredményig. Sőt, azon túl is, hisz ne feledd:

egy honlapról soha nem mondhatjuk, hogy KÉSZ!

A honlapkészítés elemei:

Egyedi honlap készítése

Egyedi honlapkészítés

A honlapkészítés során elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy az általunk készített weboldalak kinézete, a képek, a színek, az elrendezés, vagyis a design igazodjon a weboldal tartalmához, és egyúttal tükrözze a honlap készíttetőjének személyiségét is.

Nem szeretünk sablonokkal dolgozni, de ha erre van igényed, természetesen vállalunk Joomla vagy Wordpress oldal készítést is. Gondold át, mivel jársz jobban. Sablon honlapot könnyű naprakészen karbantartani, viszont az egyediséget igazán a kódolt weboldallal tudjuk biztosítani.

Programozóink HTML, CSS, Javascript, PHP és MySQL programozási nyelvekkel dolgoznak. A legújabb kódolási technikák lehetőséget biztosítanak, hogy bármilyen, az elképzeléseiddel, ízléseddel egyező honlap születhessen meg.


Ajánlatot kérek...

Milyen honlapot szeretnél?

Egyedi honlapkészítés

Mi legyen a tartalom?

Honlapok szövegírása, fordítás

Szövegírás, fordítás

Honlapok szövegírása, fordítás

A design elemeken túl a honlap tartalma, szövege is kiemelt fontosságú. A honlapkészítés egyik fontos pillére, hogy a honlap olvasója odaillő szöveggel, lényegretörő mondanivalóval találkozzon. Oda kell figyelni arra is, hogy a tartalom nyelvtanilag helyesen legyen megjelenítve.

Ha hozzánk fordulsz, és van már kész szöveged, örömmel készítünk hozzá megfelelő designt. Abban az esetben, ha bizonytalan vagy a szöveg megírásában, megrendelheted tőlünk a tartalmat is. Vállaljuk többnyelvű honlapok elkészítését. A fordítási munkákat is ránk bízhatod.


Ajánlatot kérek...

Webdesign, grafika

Webdesign, grafika

Honlapod egyediségét a design biztosítja, ezért a honlapkészítés során erre a feladatra nagy hangsúlyt fektetünk. Ha úgy fordulsz hozzánk, hogy konkrét elképzelésed van a kinézettel kapcsolatban, mi azt elkészítjük, az általad hozott fényképeket, szövegeket felhasználjuk.

Ha nem tudod, pontosan mit szeretnél, készítünk néhány webdesign tervet, melyek közül válogathatsz. Szívesen készítünk fényképeket cégedről, céged termékeiről, amelyeket felhasználhatsz reklámkampányokban is.

Ha induló céged van, szívesen alakítjuk veled együtt a céges designt, hiszen a cég arculata ugyanúgy meg kell jelenjen a reklámanyagaidon, a névjegyeden, mint a weboldaladon vagy a közösségi oldalaidon.


Ajánlatot kérek...

Milyen legyen a design?

Webdesign, grafika

Van már domain neved?

Domain regisztráció, tárhely ügyintézés

Domain regisztráció, tárhely ügyintézés

Domain regisztráció, tárhely ügyintézés

A honlapkészítést megelőzve vagy azzal párhuzamosan kell foglalkozni a domain név kiválasztásával. Ha még nincs neve a honlapodnak, szívesen adunk tanácsokat, hiszen a honlapod elérhetőségének fontos kulcsa a domain név. A keresőkben böngészők, a linkekre kattintók a weboldalad nevével találkoznak először, ezért fontos, hogy megfelelő domain nevet válassz. Több visszatérő látogatód lesz, ha weboldalad domain neve könnyen megjegyezhető, rövid, frappáns.

Ma már nem nagy dolog regisztrálni, tárhelyet keresni, de ha nem akarsz ilyenekkel bíbelődni, a honlapkészítésnél ebben is segítségedre lehetünk. Ismerünk néhány megbízható, de olcsó tárhelyet, amit nyugodt lelkiismerettel ajánlunk Neked is.


Ajánlatot kérek...

Honlap karbantartás

Honlap karbantartás

Weboldalad létrejöttét üzleti sikereid kezdetének tekintheted.

Azonban a siker forgandó, azok a weboldalak, amelyek nem újulnak meg időközönként, a keresőmotorok számára felejthetővé válnak. A keresőkben való visszaesés miatt sok potenciális ügyfelet veszíthetsz. Az oldalra látogatók pedig egy idő után elpártolnak, hiszen hamar tudatosul bennük, hogy semmilyen újdonságot, naprakész információt nem nyújt számukra az oldalad.

Honlapodnak a cég kirakataként igazi szerepe van a vevőkkel való kapcsolattartásban, gyakorlatilag egy munkaeszköz, és mint ilyen, rendszeresen követnie kell az üzleti változásokat. Ezért tanácsos folyamatosan karbantartani a tartalmat, esetleg új menüpontokat elhelyezni az oldalon.

Akár kisebb változtatásokat szeretnél, akár teljes design módosításban töröd a fejed, fordulj hozzánk bizalommal.


Ajánlatot kérek...

Milyen időközönként frissíted a weboldalad?

Honlap karbantartás

Honnan jönnek a látogatóid?

Weboldal látogatottsági elemzések készítése

Google Analytics elemzések

Weboldal látogatottsági elemzések készítése

Amint elindul weboldalad, érdemes követned látogatóid számát. Ebben a Google Analytics elemzései segíthetnek. Nemcsak azt tudhatod meg, hogy naponta hányan jártak a honlapodon, hanem egyéb, az üzleti életben is fontos információ birtokába kerülhetsz a látogatók adatai alapján. Ezen adatok birtokában a későbbiekben átgondolhatod, hogy hol érdemes változtatni a honlapon, melyik szolgáltatásod vagy terméked érdekli legjobban vevőidet.


Ajánlatot kérek...

Közösségi média

Közösségi oldalak készítése

Honlapod és így céged ismertségét, népszerűségét növelheted, ha több figyelmet szentelsz annak, hogy céged több közösségi fórumon is megjelenjen. Sok vállalkozás sikerében szerepet játszik a cég arculatának bemutatása a különböző közösségi portálokon. Itt nem kell feltétlenül professzionális reklámforgatásra, milliós nagyságrendű kisfilm megrendelésére gondolnod, néha elegendő egy-egy hatásos, találó poszt a cég Facebook oldalán, vagy egy cégbemutató a Youtube csatornáján. Ezen portálokon való megjelenés kialakításában szívesen részt veszünk, ezen közösségi oldalak integrálását a weboldaladra pedig elkészítjük.


Ajánlatot kérek...

Ügyfeleiddel való kapcsolatod naprakész?

Közösségi oldalak készítése

Ha a honlapkészítésen kívül egyéb szolgáltatásokra is szükséged van, látogasd meg többi oldalunkat is. Vállaljuk weboldalad keresőoptimalizálását, honlapodat optimalizáljuk mobilra és tabletre, iOS és Android platformra készítünk mobil alkalmazásokat.

Ha bármelyik szolgáltatásunk iránt érdeklődsz, használd online kapcsolattartó felületünket, vagy kérj tőlünk ajánlatot:

ajánlatkérés honlapkészítéshezItt kérhetsz
árajánlatot!
AppSolut Studio
weboldalak fejlesztése a Te igényeid szerint...