honlapkészítés

Honlapkészítés áraink minden esetben egyediek, hiszen minden honlapunk is egyedi kell legyen. Árajánlatunkat abban az esetben tudjuk véglegesen elkészíteni, ha elképzeléseidet, igényeidet teljes mértékben feltérképeztük. Ezért fontosnak tartjuk a közvetlen kontaktust. Személyes beszélgetés, nagy távolságok esetén pedig többfordulós email váltás kell, hogy megelőzze a konkrét ajánlatadást.

Honlapkészítés az AppSolut Studio-nál!A honlapkészítés ára egyszeri költség, igen tág határok között ingadozik a honlap terjedelmétől, funkcióitól függően. Nem állítjuk, hogy a mi áraink a legolcsóbbak a piacon. Igaz, nem sablonokat árulunk egy kis szövegmódosítással, képfeltöltéssel, hanem kidolgozott, egyedi weboldalakat fejlesztünk. Ez viszont munka- és időigényes feladat. A legegyszerűbb, néhány menüpontból álló honlap elkészítési ára pl. 50.000,- Ft körüli, reszponzívvá tétele, keresőoptimalizálása pedig tovább növeli a költségeket. Tájékoztató jellegű árajánlatot kérhetsz tőlünk az Ajánlatkérés menüpontban, válaszunkban az általad vázolt igények alapján kalkulálunk egy körülbelüli összeget, amit a későbbiekben konkretizálunk.

A közös munka során természetesen változhatnak elképzeléseid, ez esetben előre egyeztetjük a költségeket is, újabb kalkulációt készítünk számodra.

A honlapodon történő későbbi változtatások díja a befektetett munkaórától függően változik. Módosítások esetén is árajánlatot adunk.

keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás az AppSolut Studio-nál!

Akár új honlapot rendelsz tőlünk, akár meglévő honlapod helyezését szeretnéd javíttatni nálunk, árajánlatunkban feltüntetjük, hogy a megállapodott költséget kizárólag akkor számítjuk fel, ha a megadott kulcsszavakra honlapoddal sikerül a kért helyezést elérni. Tehát csak akkor kell fizetned, ha mi is teljesítettünk. A keresőoptimalizálás díjazása a munka jellegéből adódóan havi rendszerű.

Ha új honlapodat nálunk rendeled meg, a honlapkészítés költségében az alapvető keresőbarát programkód alkalmazását eleve beépítjük, hogy a későbbiekben kevesebb átalakításra legyen szükség.

Mobil alkalmazás készítés

Mobil alkalmazások készítése esetén akkor tudunk ajánlatot adni, ha pontosan tudjuk, mit szeretnél. A legegyszerűbbek a céges bemutatkozó alkalmazások, áruk 70.000-100.000,- Ft között változik terjedelemtől, és az alkalmazás funkcióitól függően. Ha ettől eltérő, komolyabb alkalmazást szeretnél, lényegesen nagyobb költségre kell számítanod. Vállalási árainkba beépítjük Apple iPhone alkalmazás esetén az AppStore-ba, Androidos alkalmazás esetén a Google Play-be való megjelentetést. Egyéb költségekre nem kell számítanod!

Itt kérhetsz
árajánlatot!
AppSolut Studio
weboldalak fejlesztése a Te igényeid szerint...